السلام عليكم ورحمة الله وبركاتة
هقدم لكم طريقة سهلة ومبسطة لعمل فراخ مشوية داخل الفرن
وسيبك من الفحم ووجع الراس وصدقونى لو اتبعتو الطريقة صح
هتكلو فراخ مشوية كل يوم وتسغنو عن اللحمة اللى سعرها فاق الخيال

ركزو معاية فى طريقة التحضير
طبعا كمية الفراخ حسب رغبتكم فرخة او اتنين زى ماتحبو بقا
بعد مانجيب الفراخ نقوم بغسلها جيدا وتنظيفها باليمون والملح
وفى بعض ستات تستعمل الدقيق ايضا للتنظيف اهم شىء تنظيف الفراخ من الداخل
نقوم بتحضير المقادير لفرختين
- اربع فصوص ثوم كبير الحجم
- بصلتين متوسطين الحجم
- واحد قرن شطة حار
- معلقة فلفل اسود
- علبتين ذبادى
- كمون مطحون
- كوب عصير طماطم
- بهارات فراخ او ممكن تشكيلة من البهارات
- ملح حسب الطلب
- عصير 2 ليمون
بعد مانحضر المقادير نقوم بضربها فى الخلاط
نجيب الفراخ ونقطع كل فرخة اربع قطع وكل قطعة نقوم بشقها شق بسيط بالسكينة
ودة طبعا علشان التتبيلة توصل داخل لحم الفرخة من جوة
نحضر صينية ونضع قطعة من الذبدة او زيت الذرة
ونرش شوية من التتبيلة فى الصينية ونضع قطع الفراخ
بعد كدة هنرش بقيت التتبيلة فوق قطع الفراخ ونتركها ثلاث ساعات داخل الثلاجة
بعدها ندخل الصينية فى الفرن وننتظر نص ساعة طبعا هتشمو الريحة الحلوة اللى هتجوعكم
بعدها نهدى النار شوية ونتركها فترة بسيطة لحد ماتقرب تنشف وبعدها نشغل الشواية علشان تحمر من فوق
ونترجها حتى يتم النضج او التسوية
والف هنا وشفا
هقدم لكم طريقة سهلة ومبسطة لعمل فراخ مشوية داخل الفرن
وسيبك من الفحم ووجع الراس وصدقونى لو اتبعتو الطريقة صح
هتكلو فراخ مشوية كل يوم وتسغنو عن اللحمة اللى سعرها فاق الخيال

ركزو معاية فى طريقة التحضير
طبعا كمية الفراخ حسب رغبتكم فرخة او اتنين زى ماتحبو بقا
بعد مانجيب الفراخ نقوم بغسلها جيدا وتنظيفها باليمون والملح
وفى بعض ستات تستعمل الدقيق ايضا للتنظيف اهم شىء تنظيف الفراخ من الداخل
نقوم بتحضير المقادير لفرختين
- اربع فصوص ثوم كبير الحجم
- بصلتين متوسطين الحجم
- واحد قرن شطة حار
- معلقة فلفل اسود
- علبتين ذبادى
- كمون مطحون
- كوب عصير طماطم
- بهارات فراخ او ممكن تشكيلة من البهارات
- ملح حسب الطلب
- عصير 2 ليمون
بعد مانحضر المقادير نقوم بضربها فى الخلاط
نجيب الفراخ ونقطع كل فرخة اربع قطع وكل قطعة نقوم بشقها شق بسيط بالسكينة
ودة طبعا علشان التتبيلة توصل داخل لحم الفرخة من جوة
نحضر صينية ونضع قطعة من الذبدة او زيت الذرة
ونرش شوية من التتبيلة فى الصينية ونضع قطع الفراخ
بعد كدة هنرش بقيت التتبيلة فوق قطع الفراخ ونتركها ثلاث ساعات داخل الثلاجة
بعدها ندخل الصينية فى الفرن وننتظر نص ساعة طبعا هتشمو الريحة الحلوة اللى هتجوعكم
بعدها نهدى النار شوية ونتركها فترة بسيطة لحد ماتقرب تنشف وبعدها نشغل الشواية علشان تحمر من فوق
ونترجها حتى يتم النضج او التسوية
والف هنا وشفا
شاهد ايضا
محول الأكوادإخفاء محول الأكواد الإبتساماتإخفاء الإبتسامات